ITSAB – Årets företagare 2022 En viktig kugge i länets näringsliv

Företaget servar basindustrier och är en viktig kugge i länets näringsliv – Årets företagare är Ola Isaksson, från Itsab

Organisationen Företagarna delar ut utmärkelsen Årets Företagare för att lyfta och hylla Luleås företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter. Priset har delats ut i flera decennier. Redan för 80 år sedan delades en föregångare till utmärkelsen ut och från mitten av 80-talet korats vinnare lokalt.

Ola Isaksson, från Itsab, Isakssons Tryckluftservice ab, har mottagit den tunga utmärkelsen tillsammans med Johnny och Mats Isaksson till publikens jubel.

Hur känns det?

– Det känns jätteroligt, säger Ola Isaksson.

Vad betyder priset?

– Det är roligt att bli uppskattad efter 40 års företagande, säger han och fortsätter:

– Pappa startade 1985. Det är tre generationer nu.

– Det här är inte bara för oss utan för hela personalen. Det är en eloge till allihop, tillägger Mats Isaksson.

Motivering: ”Företaget grundades 1985 och är en viktig kugge i länets näringsliv. De servar våra basindustrier så att deras processer fungerar och har jour dygnet runt för att säkra driften. De är specialister på luft och gaser, på tryckluft, syrgas, ånga, vakuum, kompressorer och pumpar och jobbar även med medicinska gaser på våra sjukhus.”

Källa: NSD

Vill du komma i kontakt med oss

Skicka in ditt telefonnummer och skicka in formuläret så återkommer vi till dig snarast

Begär offert

Här kan ni snabb och enkelt beställa en offertförfrågan av någon av våra produkter. Var noga med att ange korrekt information då ni fyller i formuläret nedan.

Boka service

Här kan ni snabb och enkelt beställa service av någon av era produkter. Var noga med att ange korrekt information då ni fyller i formuläret nedan.