Servicetekniker till ITSAB

ITSAB Söker just nu en Servicetekniker på heltid till Luleå.

Är du en ”doer” som ser till att lösa problemen redan innan de uppstår, är du den som andra vänder sig till när de kört fast?

Är du redo att axla en krävande roll i ett växande företag med marknadsledande produkter?
Då kan rollen som tekniker hos Itsab vara något för dig!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare

ORT: Luleå

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2022-09-15

Dina arbetsuppgifter

Fokus kommer att ligga på service, underhåll och installation av Atlas Copco:s produkter. Arbetet bedrivs huvudsakligen ute hos kund, du har Luleå som utgångspunkt, men kommer att arbeta i hela fyrkanten.

Du kommer genom ett proaktivt arbete ge råd och rekommendationer till kunderna för att säkerställa att deras utrustning och system fungerar korrekt.

Du kommer att få en gedigen utbildning både internt av Itsab och av Atlas Copco.

Vi söker dig som

Identifierar och förebygger eventuella problem redan innan de sker, du felsöker och diagnostiserar i förebyggande syfte, hela tiden med kundens bästa i åtanke.

Du driver kundnöjdhet genom att vara proaktiv, när det gäller att hitta lösningar som kräver en hög grad av förståelse, för kundernas krav, utmaningar och dagliga arbete.

Du vidtar de åtgärder som du anser vara nödvändiga för att få arbetet utfört. Arbetet kräver en kontinuerlig kommunikation med medarbetare (externa och interna) samt kunder i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har 3-5+ års teknisk erfarenhet av underhåll och reparation av olika typer av mekanisk och elektrisk utrustning. Stark mekanisk och elektrisk kompetens med demonstrerad expertis inom underhåll, översyn och reparation av olika industriutrustningar, inklusive el, hydraulik och/eller pneumatik.

Vi kommer erbjuda dig:

En möjlighet att driva din karriär framåt i ett växande familjärt företag, utmana dig själv och dina kunskaper i en krävande och utmanande miljö, samtidigt som du har en konkurrenskraftig lön baserad på kunskap, färdigheter och erfarenhet.

Känner du att du har det som krävs att jobba på Itsab?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


Vi ser fram emot din ansökan!

ITSAB grundades 1985 och är återförsäljare med auktoriserad serviceverkstad åt Atlas Copco Compressor Technique AB samt Atlas Copco Power Technique AB. Huvudkontoret ligger i Luleå och filialer med stationerade tekniker finns i Gällivare samt Kiruna.

Vill du komma i kontakt med oss

Skicka in ditt telefonnummer och skicka in formuläret så återkommer vi till dig snarast

Begär offert

Här kan ni snabb och enkelt beställa en offertförfrågan av någon av våra produkter. Var noga med att ange korrekt information då ni fyller i formuläret nedan.

Boka service

Här kan ni snabb och enkelt beställa service av någon av era produkter. Var noga med att ange korrekt information då ni fyller i formuläret nedan.